Metaal wedstrijd Heerhugowaard

Data

Datum 30-01-2020
Tijd 08:30
Locatie Heerhugowaard

Metaal wedstrijd Heerhugowaard

In een team bestaande uit drie leerlingen ga je de strijd aan met teams van diverse vmbo-scholen uit Noord-Holland.

Wat valt er te winnen?
De felbegeerde Tetrix TechniekTalent Trofee! Tijdens de wedstrijd ga je in teamverband een opdracht maken waarbij je vakmanschap in het verspanen, metaalbewerken, lassen en de mechatronica wordt beproefd. Uiteraard houdt Tetrix rekening met jullie niveau en zorgen wij voor voldoende begeleiding op de werkvloer.

LET OP : het werkstuk wordt pas bekend gemaakt bij aanvang van de wedstrijd!

Per vmbo kan er één team meedoen bestaande uit drie vierdejaars leerlingen. Samen met je techniekdocent of mentor worden deze teams op school samengesteld. De wedstrijd start om 08.30 uur bij Tetrix Techniekopleidingen en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Om 17.30 uur zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt tijdens de prijsuitreiking. Ouders, broers, zussen, familie, klasgenoten en andere belangstellenden zijn de hele dag welkom om jullie te zien strijden om de titel “TechniekTalent” en de bijhorende trofee! Tetrix verzorgt de catering voor alle deelnemers en bezoekers.

Wat breng je zelf mee?
Je werkschoenen, werkkleding en een gezonde dosis competitiedrang! Zet jouw school in de spotlights en wie weet wint jouw team de techniektalent troffee!

Schrijf je nu in!