fbpx

Maatwerktraining lassen

In het kort

Niveau Alle niveaus
Looptijd In overleg
Vooropleiding Niet van toepassing
Diploma Mogelijk indien gewenst
Locatie Den Helder / Heerhugowaard / Zaandam
Startdatum In overleg
Prijs In overleg

Maatwerktraining lassen

U kunt bij Tetrix altijd terecht voor een training op maat.
Heeft u behoefte aan een specifieke training op het gebied van lassen en/of snijden? Wij kunnen u handvatten aanreiken waardoor u bepaalde werkzaamheden beter kunt uitvoeren.

Deze training is voor zowel de professional als de hobbyist en wordt volledig op uw wensen ingericht.

0-meting/ opfriscursus lassen

Voor deelnemers die dagelijks te maken hebben met het lasproces is in sommige gevallen een verkort traject of opfriscursus mogelijk. Op basis van de gratis 0-meting wordt een advies gegeven over de duur of eventueel het instapniveau van de lascursus.

Voor wie is een lasopleiding?

Lastechnieken volgen elkaar snel op en het is belangrijk om te blijven ontwikkelen binnen deze branche. Alsmede om kwaliteit te blijven bieden. Verricht jij laswerkzaamheden en wil jij je graag verder bekwamen? Maak dan een keuze uit onze lascursussen, voor beginnende als ervaren lassers. Wil je een of meerdere medewerkers aanmelden binnen een bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een lasopleiding op maat.

Leer van onze vakkundige trainers

Onze las docenten zijn echte vakmensen met veel ervaring in de praktijk. Op onze locaties Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam beschikken ook we over tientallen lasboxen! Hiermee wordt het praktijkgedeelte perfect aangeleerd. Doordat onze docenten ook ervaring hebben in het bedrijfsleven kunnen zij elke vraag goed beantwoorden en inspelen op persoonlijke situaties.

Meer weten?

Neem contact op via cursus@tetrixtechniek.nl en we vertellen je alles over de mogelijkheden!