fbpx

NIEUWE BBL OPLEIDING VANAF AUGUSTUS 2020

Vanaf komend schooljaar (augustus 2020) start Tetrix Techniek in samenwerking met het ROC van Amsterdam de NIEUWE MBO NIVEAU 4 opleiding Constructie- en plaattechnoloog.

De laatste jaren zien wij steeds meer automatisering in het bedrijfsleven, oude machines worden vervangen door CNC machines en er komen steeds nieuwere technieken. Met de opleiding Constructie- en plaattechnoloog dragen zij bij aan deze ontwikkeling. Een grote variatie aan theoretische vaardigheden zoals werkvoorbereiding, ondernemend gedrag en lean procesoptimalisatie zijn key tijdens deze opleiding. Daarnaast gaan leerlingen aan de slag met CAD-CAM technieken en CNC bewerkingsmachines. Daarmee stomen wij werknemers klaar voor de toekomst!

Tetrix Techniek vindt het belangrijk dat het onderwijs goed aansluit bij het bedrijfsleven. Daarom is de opleiding ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende constructiebedrijven. De techniek branche biedt veel kansen voor de toekomst. Daarom willen wij constructie- werknemers en leerlingen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen op MBO 4 niveau.

Vragen over deze nieuwe opleiding kunt u stellen aan a.vanderlee@tetrixtechniek.nl (Opleidingsadviseur - Ad van der Lee).