fbpx

Vacature Opleidingsadviseur Techniek – Den Helder

Make your future at Tetrix

Wil jij graag een veelzijdige en dynamische functie? Ben jij gewend om te schakelen met verschillende partijen? Wil jij graag je eigen agenda kunnen indelen? Dan wil je deze vacature van Opleidingsadviseur techniek in de Kop van Noord-Holland niet missen!

Wat ga je doen?
Tetrix leidt de nieuwe generatie handige harry’s op voor de technische arbeidsmarkt. Als Opleidingsadviseur ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het plaatsen en volgen van leerlingen bij leerbedrijven. Je bent adviseur in het opleidingstraject van de leerlingen en daarnaast ben je het aanspreekpunt voor ouders, leerbedrijven, ROC’s en directe collega’s.

Een opleiding kiezen is niet zo maar wat, maar gelukkig ben jij er tijdens de open dagen om alles uit te leggen over werken en leren via Tetrix Techniek. Heb jij meerdere leerlingen enthousiast kunnen maken? Dan gaat het pas echt beginnen! De leerlingen melden zich via de website aan, maken een talentenscan, die jij vervolgens gaat doornemen tijdens het intakegesprek. Solliciteren doe je natuurlijk ook niet elke dag en daarom geef jij een sollicitatietraining met de beste tips & tricks zodat de leerling op de juiste plek terecht komt.

Doordat je regelmatig bij jouw (toekomstige) klanten op bezoek gaat, weet jij precies naar wat voor type leerling-werknemer zij op zoek zijn. Richting de start van het nieuwe schooljaar ben jij een ware matchmaker. Jij zorgt dat vraag en aanbod zo vlekkeloos mogelijk op elkaar aansluit. Als de leerling-werknemer eenmaal gestart is verlies je die natuurlijk niet uit het oog. Je bent altijd nieuwsgierig naar de voortgang en biedt een helpende hand als het even niet soepel loopt.

Wanneer ben je succesvol?

Om succesvol te zijn in de functie van opleidingsadviseur breng je het volgende mee:

 • Je beschikt over werk- en denkniveau op MBO4/HBO niveau;
 • Je bent communicatief sterk: je kan luisteren, beïnvloeden en overtuigen;
 • Je hebt ervaring in het onderhouden van zakelijke contacten in de vorm van relatiebeheer;
 • Je hebt affiniteit met jongeren en hun belevingswereld;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je maakt er een sport van om je agenda zo efficiënt mogelijk in te delen en laat je niet afschrikken door een beetje hectiek af en toe.

Wat wij bieden?

 • Een uitdagende en zelfstandige functie van 32 tot 40 uur;
 • Een goed bruto maandsalaris vanaf €3.700;
 • Auto van de zaak om jouw regio (Kop van Noord-Holland) goed te kunnen bedienen;
 • Laptop en telefoon;
 • Veel vakantiedagen: 25 dagen + 13 ADV dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Eigen opleidingsbudget van minimaal €1500 euro per jaar;
 • Leuke en gezellige personeelsfeesten.

Dit zegt collega Lisa over haar functie van Opleidingsadviseur: “De combinatie van verantwoordelijkheid en vrijheid in de functie spreekt mij erg aan. Ik ontvang veel waardering voor mijn inspanningen vanuit de leerlingen, de leerbedrijven en vanuit Tetrix. De sfeer binnen onze organisatie is informeel. Ik voel me hier erg thuis!”

Wil je meer weten over Tetrix? Lees dan verder op: https://www.tetrixtechniek.nl/over-tetrix

Reageren of meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Teun Rijke via het algemene telefoonnummer of via t.rijke@tetrixtechniek.nl.

Meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar t.rijke@tetrixtechniek.nl o.v.v. ‘vacature Opleidingsadviseur Den Helder’.