Vacature: Senior Techniekopleider Industriële Automatisering

Werken bij Tetrix?

Ben jij op dit moment actief in de Industriële Automatisering? Heb je wel eens gedacht aan het opleiden van jongeren in de techniek? Combineer het NU! Met jouw kennis en praktijkervaring binnen het vakgebied, zorg je ervoor dat Tetrix klaar is voor de toekomst. Het doel is om jongeren/zijinstromers te kunnen opleiden volgens de nieuwste technieken binnen de automatisering!

Wat ga je doen?

In de functie van Senior Techniekopleider Industriële Automatisering ben je eindverantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van het curriculum. Binnen het vakgebied zorg je voor de juiste uitvoering en coördinatie. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de nieuwe technieken gericht op Smart Industry. Je bepaalt in overleg met het bedrijfsleven, het reguliere onderwijs en de landelijke vereniging van bedrijfstakscholen de inhoud en waakt over de kwaliteit van de cursussen en opleidingen.

De standplaats van deze functie is Zaandam, daarnaast zal je ook veel Tetrix breed actief zijn (over vier vestigingen).

Wie ben jij?

Jij zorgt er voor dat Tetrix klaar is voor de toekomst!

Je bent een betrokken en enthousiaste medewerker met passie voor techniek, in het bijzonder voor Industriële Automatisering. Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en zorgt er voor dat je altijd op de hoogte bent. Daarnaast ben je een echte teamspeler, maar wel eentje met verantwoordelijkheid- sgevoel. Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen/kenmerken:

 • Je bent in het bezit van een technische HBO opleiding binnen het vakgebied;
 • Je hebt een talent voor organisatie en beschikt over tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid.;
 • Je kunt collega's, klanten, cursisten en leerlingen inspireren en bent flexibel inzetbaar;
 • Kennis van procesoptimalisatie, 5S en lean manufacturing
 • Je hebt affiniteit met trainingen en opleidingen;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).

Je hebt:

 • Kennis van simulatie technieken;
 • Kennis van PLC - techniek, Robotica en 3D printen;
 • Ervaring met tekenprogramma's voor pneumatische en elektrische schema's;
 • Kennis van AR/VR (Augmented/Virtual Reality).

De functie bestaat voor 50% uit het lesgeven aan leerlingen op MBO N2,3 en 4 en cursisten uit het bedrijfsleven en voor 50% uit het verder ontwikkelen en vernieuwen van de lesstof.

Wat bieden we?

Een uitdagende en zelfstandige functie bij DE techniekopleider van Noord-Holland. Je komt te werken in een gezellig, kleinschalig, dynamisch, zelfstandig en hardwerkend team met een passie voor techniek. Tetrix kenmerkt zich door een opleidingsomgeving met een bedrijfsklimaat: het beste van 2 werelden komt bij ons samen. Het betreft een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en samen met ons te bouwen aan de toekomst van Tetrix.

Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Marktconform salaris;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Kennisverrijking door het bezoeken van bijeenkomsten Verenigingen Technische Bedrijfstakscholen, Tetrix Kennisdagen en interne workshops;
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren of meer informatie?

Wil je meer weten over deze vacature of wil je ervaren hoe het er bij Tetrix aan toe gaat? Neem dan contact op met Dave Aris (Operations Manager) via d.aris@tetrixtechniek.nl of 06-24474188.

Meteen solliciteren

Stuur dan je CV met motivatiebrief en foto naar d.aris@tetrixtechniek.nl o.v.v. ‘vacature Senior Techniekopleider Industriële Automatisering`.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.