fbpx

Vacature: Techniekopleider Verspanen

Werken bij Tetrix?

Ben jij een vakspecialist in de verspaningstechniek en zou jij graag jouw kennis over willen brengen aan toekomstige verspaners? Dan hebben wij dé functie voor jou beschikbaar!

Wat bieden we jou?

Als eerste natuurlijk, een warm welkom! Als vakspecialist ben je meer dan welkom bij Tetrix, maar ik hoor je denken.. “als vakspecialist kom ik prima uit de voeten, maar opleiden is een ander vak!”. Klopt! Hierin gaan wij je helpen. Wij bieden je een opleiding aan, zodat jij als Techniekopleider goed voor de dag komt. Je hoeft dus geen ervaring als opleider te hebben.

Verder, een techniekopleider bij Tetrix krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid in de invulling van het lesprogramma. Wij vinden het binden, boeien en voortdurend ontwikkelen van onze collega’s belangrijk. Daar waar nodig ondersteunen wij jou bij het behalen van je doelen. We geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en samen met ons verder te bouwen aan de toekomst van Tetrix.

En verder dan?

  • Salaris €3.600 - €4.600 afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een baan voor 32-38 uur met een jaarcontract. We hebben de intentie om jou daarna (of misschien al eerder!) een vast contract aan te bieden.
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500 per jaar. Dit bedrag kan je inzetten om bijvoorbeeld de opleiding “Techniekopleider” en/of “beoordelaar” gelijk in jouw inwerkperiode te gaan volgen!
  • Kennisverrijking door deelname aan bijeenkomsten van Verenigingen Technische Bedrijfstakscholen, Tetrix Kennisdagen en interne workshops.
  • 38 vrije dagen bestaande uit 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

Oké en de invulling van de functie?

Als Techniekopleider verspanen maak je deel uit van team Amsterdam. Het team bestaat uit een afdeling Mechatronica & Verspanen. Je geeft samen met een collega praktijkles in ons moderne techniekcentrum in samenwerking met het ROC van Amsterdam. Op deze locatie werken wij met industriële CNC machines en CAD-CAM software dat ondersteuning biedt in het leerproces. Als vakspecialist ben jij de spin in het web van het leerproces van onze studenten en cursisten.

In onze leeromgeving streven wij erna om het praktische bedrijfsleven zo goed mogelijk na te bootsen. Je helpt studenten zelfstandig te werken. Zo leid je ze op tot (allround) verspaners, zowel conventioneel als CNC. Je combineert tijdens het lesgeven praktijk met theorie. Naast het lesgeven aan BBL studenten kan je ook cursussen verzorgen voor om- her- en bijscholing van huidig technisch personeel. We hebben het dan over meerdaagse cursussen op het gebied van conventioneel of CNC draaien/frezen en meettechniek.

Wanneer passen we bij elkaar?

Jij bent vakbekwaam, flexibel en klantgericht richting studenten, ouders, bedrijven en collega’s. Je hebt kennis en vaardigheid van nieuwe technologieën zoals robotica en 3D productie, 2D en 3D tekenen (bijvoorbeeld Solid Works) en CAM pakketten zoals EdgeCam. Je bent in staat om deze vakkennis met een dosis humor en positiviteit over te brengen op de nieuwe generatie verspaners.

Verder beschik jij over …

  • Uitstekende kennis en kunde in het conventioneel- en CNC draaien/frezen
  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Ervaring met lesgeven is een pré maar zeker geen eis;
  • De juiste competenties om jongeren die nog volop in eigen ontwikkeling zijn te begeleiden;

Waar ga jij werken?

Je gaat aan de slag in op ons nieuwe verspaningscentrum in Amsterdam (gestart per 1 september 2022). Onze vestiging is gelokaliseerd in Amsterdam-Noord en bevind zich op loopafstand van Station Sloterdijk.  Jouw collega’s verspanen (Arie en Dennis), zijn net als jij: enthousiast, hardwerkend en collegiaal. Je werkt in een gezellig, kleinschalig en dynamisch team met een ware voorliefde voor techniek. Tetrix kenmerkt zich door een opleidingsomgeving met een bedrijfsklimaat. Zo komt het beste van twee werelden bij ons samen.

Meer weten? Direct solliciteren?

Wil je een dagje met ons meelopen of heb je nog vragen? Leuk! Neem dan contact op met Dave Aris, via d.aris@tetrixtechniek.nl of 0624474188

Direct solliciteren kan ook! Stuur dan je CV met motivatiebrief naar d.aris@tetrixtechniek.nl o.v.v. ‘vacature Techniekopleider Verspanen Amsterdam`.

Na een leuk eerste gesprek, nodigen we je uit voor een persoonlijke test. Dit is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.