fbpx

Vacature Opleidingscoördinator Mechatronica en Service & Onderhoud

Make your future at Tetrix

Als Opleidingscoördinator Mechatronica en Service & Onderhoud ben je eindverantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering, inhoud en kwaliteit binnen de vakgroep Mechatronica en Service & Onderhoud. Je hebt ruime ervaring in het bedrijfsleven en bent niet alleen in staat om je kennis en ervaring over te dragen aan leerlingen en cursisten, maar ook om de techniekopleiders binnen de vakgroep te inspireren en enthousiasmeren. Je hebt theoretische en praktische ervaring binnen het vakgebied.  

Wat ga je doen?

In de functie van Opleidingscoördinator Mechatronica en Service & Onderhoud bij Tetrix ben je eindverantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van het curriculum binnen het vakgebied en zorg voor de juiste uitvoering en coördinatie binnen de vier vestigingen van Tetrix. Daarnaast ben je inzetbaar als Techniekopleider voor het verzorgen van trainingen aan cursisten en BBL leerlingen. Je gaat deel uit maken van een enthousiast team waarbij samenwerken centraal staat. Je bepaalt in overleg met het bedrijfsleven, het reguliere onderwijs en de landelijke vereniging van bedrijfstakscholen de inhoud en waakt over de kwaliteit van de cursussen en opleidingen.

Wie ben jij? 

Een betrokken en enthousiaste medewerker met passie voor techniek, in het bijzonder voor Mechatronica en/of Service en Onderhoud. Naast werktuigbouwkundige heb je ruimschoots ervaring op het gebied van Elektrotechniek (industriële automatisering). Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en zorgt er voor dat je altijd op de hoogte bent. Daarnaast ben je een echte teamspeler, maar wel eentje met verantwoordelijkheidsgevoel: je bent immers eindverantwoordelijk voor het vakgebied. Je hebt een talent voor organisatie en beschikt over tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid. Je kunt je team, klanten, cursisten en leerlingen inspireren en bent flexibel inzetbaar.

  • HBO gediplomeerd met werkervaring binnen het vakgebied, waarbij het zwaartepunt ligt bij Elektrotechniek (industriële automatisering);
  • Affiniteit met trainingen en opleidingen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).

Wat bieden we?

Een uitdagende en zelfstandige functie bij DE techniekopleider van Noord-Holland. Je komt te werken in een gezellig, kleinschalig, dynamisch, zelfstandig en hardwerkend team met een passie voor techniek. Tetrix kenmerkt zich door een opleidingsomgeving met een bedrijfsklimaat: het beste van 2 werelden komt bij ons samen. Het betreft een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en samen met ons te bouwen aan de toekomst van Tetrix.

Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Marktconform salaris volgens de CAO Metaal en Techniek;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Bedrijfsauto;
  • Kennisverrijking door het bezoeken van bijeenkomsten Verenigingen Technische Bedrijfstakscholen, Tetrix Kennisdagen en interne workshops;
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren of meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature of wil je ervaren hoe het er bij Tetrix aan toe gaat? Neem dan contact op met Dave Aris (Operations Manager) via d.aris@tetrixtechniek.nl of 06-24474188.

Meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatiebrief en foto naar d.aris@tetrixtechniek.nl o.v.v. ‘vacature opleidingscoördinator Mechatronica / Service & Onderhoud’.

Download de vacature