fbpx

Vacature Techiekopleider Mechatronica / Supervisor

Make your future at Tetrix

Als Techniekopleider Mechatronica / Supervisor van onze nieuwe vestiging in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering, veiligheid en kwaliteit van ons nieuwe Praktijk Opleidingscentrum. Je hebt ruime ervaring in het bedrijfsleven en bent niet alleen in staat om je kennis en ervaring over te dragen aan jouw leerlingen en cursisten, maar ook om jouw team met Praktijkopleiders te inspireren en enthousiasmeren. Je hebt theoretische en praktische ervaring op het gebied van Mechatronica en bent bekend met projectmatig werken, kostprijsberekeningen, planningen en werkvoorbereidingen. We zijn op zoek naar een enthousiaste Techniekopleider / Supervisor die ons al voor de opening van de nieuwe vestiging komt versterken om de nieuwe locatie zo optimaal mogelijk in te richten en van start te laten gaan in het nieuwe schooljaar.  

Wat ga je doen?

In de functie van Techniekopleider Mechatronica/ Supervisor bij Tetrix ben je primair verantwoordelijk voor het verzorgen van de lessen Mechatronica en de voortgang van je eigen leerlingen en cursisten. Je stemt de opleiding af op de persoonlijke behoefte van de leerling of cursist en bent in staat om het onderwijs niet alleen goed, maar ook leuk te maken. Je gaat deel uit maken van een enthousiast team waarbij samenwerken centraal staat. Je bewaakt de kwaliteit van de uitvoering van de opleidingen en zorgt voor een goede planning en werkverdeling voor de Techniekopleiders. Samen met de Techniekopleiders beoordeel je de vorderingen van de leerlingen bij Tetrix, maar ook bij de leerbedrijven door daar nauw contact mee te onderhouden. Je coacht, adviseert en ondersteunt de praktijkopleiders bij de leerbedrijven waar nodig.

Wie ben jij? 

Een betrokken en enthousiaste medewerker met passie voor techniek, en in het bijzonder voor Mechatronica. Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en zorgt er voor dat je altijd op de hoogte bent. Daarnaast ben je een echte teamspeler, maar wel eentje met verantwoordelijkheidsgevoel: je geeft immers leiding aan het team. Je hebt een talent voor organisatie en beschikt over tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid. Je kunt je team, klanten en leerlingen inspireren en bent flexibel inzetbaar.

  • HBO werk- en denkniveau met werkervaring binnen het vakgebied
  • Aantoonbare leidinggevende bedrijfservaring
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

Wat bieden we?

Een uitdagende en zelfstandige functie bij DE techniekopleider van Noord-Holland. Je komt te werken in een gezellig, kleinschalig, dynamisch, zelfstandig en hardwerkend team met een passie voor techniek. Tetrix kenmerkt zich door een opleidingsomgeving met een bedrijfsklimaat: het beste van 2 werelden komt bij ons samen. Het betreft een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en samen met ons te bouwen aan de verdere ontwikkelingen van Tetrix.

Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Marktconform salaris volgens de CAO Metaal en Techniek
  • Een persoonlijk opleidingsbudget
  • Kennisverrijking door het bezoeken van bijeenkomsten Verenigingen Technische Bedrijfstakscholen, Tetrix Kennisdagen en interne workshops
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Reageren of meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature of wil je ervaren hoe het er bij Tetrix aan toe gaat? Neem dan contact op met met Dave Aris (Operations Manager) via d.aris@tetrixtechniek.nl of 06-24474188.

Meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatiebrief en foto naar d.aris@tetrixtechniek.nl o.v.v. ‘vacature Techniekopleider Mechatronica / Supervisor’.