\\.Maatwerktrajecten

Van standaardcursus tot maatwerk of in-company met gratis niveaubepaling

Tetrix Techniekopleidingen heeft een divers aanbod van technische cursussen op vakgebieden zoals werktuigbouw, veiligheid, productieautomatisering en elektrotechniek. Naast de standaard cursussen verzorgt Tetrix op uw verzoek ook cursussen op maat. Vrijwel elke cursus kan individueel of in een groep worden gevolgd. Zowel overdag als in de avonduren, bij Tetrix of in-company.

De cursussen zijn erop gericht uw medewerkers beter en breder inzetbaar te maken waardoor hun waarde voor uw bedrijf wordt vergroot. Ambities en wensen van het bedrijfsleven naar goed opgeleide werknemers zijn onze uitgangspunten tijdens de cursussen. Opdrachtgevers waarderen onze vakkundigheid, flexibiliteit en de resultaten die geboekt worden. Al jaren dragen wij het CEDEO-keurmerk voor open inschrijvingen en maatwerktrajecten. Tetrix Techniekopleidingen is van en voor technische bedrijven en heeft geen winstoogmerk waardoor de verhouding prijs / kwaliteit gewaarborgd blijft. Onze techniekopleiders zijn vakmensen in de praktijk en geven les in een goed geoutilleerde praktijk stimulerende omgeving.

Gratis niveaubepaling

Tetrix verzorgt binnen de vier vakgebieden ook (praktische) niveaubepalingssessies. In een dagdeel wordt middels een praktisch assessment beoordeeld op welk niveau uw (toekomstige) werknemer acteert. Hierdoor krijgt u inzicht in het niveau van de kandidaat en zijn of haar capaciteiten. Handig als u voor een medewerker een persoonlijk opleidingsplan wilt opstellen. Maar ook om te weten of de juiste persoon wel ingezet wordt op de juiste klus. Dankzij de niveaubepaling krijgen wij goed zicht op het niveau van de kandidaat. Hiernaast kunnen wij onze cursus op maat samenstellen, passend voor uw situatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de maatwerkmogelijkheden en niveaubepalingen? Onze medewerkers helpen u graag verder.

0800-8580858
cursus@tetrixtechniek.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: