\\.Subsidie- en fiscale mogelijkheden

Het is belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen in hun werk waardoor ze meer plezier en uitdaging in hun werk krijgen en de organisatie betere resultaten boekt.

De overheid stimuleert scholing voor zowel particulieren als werkgevers door aantrekkelijke aftrekposten. Ook het opleidingsfonds OOM en A+O kent een aantal regelingen.

Subsidie (particulier):

Wilt u een cursus volgen bij Tetrix? De kosten zijn aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting. Het bedrag dat u terug krijgt is afhankelijk van uw belastingschaal, waarbij een drempel geldt van € 250,- euro met een maximaal aftrekbaar bedrag van € 15.000,- euro per jaar.

Subsidie (zakelijk):

OOM en A+O

Onze opleidingen en trainingen zijn erkend door de scholings- en ontwikkelingsfondsen OOM (kleinmetaal- en metaalbewerkingsbedrijven) en A+O (grootmetaal). Voor bedrijven die aangesloten zijn bij het OOM of A+O en een tegemoetkoming willen ontvangen in de scholingskosten van hun medewerkers kunnen deze aanvragen via www.oom.nl of www.ao-metalektro.nl.

Belasting

Werkgevers en ondernemers kunnen scholingskosten als bedrijfskosten in mindering brengen op de winst. Voor bedrijven geldt er geen drempelbedrag. Neem voor een advies op maat contact op met uw belastingadviseur of de belastingdienst.

Onze medewerkers adviseren u uiteraard ook graag over de mogelijkheden.

cursus@tetrixtechniek.nl
072-727 10 30

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u altijd naar de informatie en voorwaarden op de site van de Belastingdienst, het OOM en A+O.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: