fbpx

Tetrix werkt mee aan omscholingstrajecten in Amsterdam

Aan ambitie geen gebrek in Amsterdam, maar er is wel één gigantisch praktisch probleem: waar haal je de mensen vandaan die de plannen moeten uitvoeren? Met een gratis omscholingstraject heb je 100% kans op een baan in de techniek. Met de boodschap “Baan met toekomst” worden geïnteresseerden geïnformeerd over de voordelen van het werk in deze sectoren, zoals een goed salaris, meer dan voldoende werk in de toekomst en de kans om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de stad.

Gratis omscholing in de techniek

Het gaat om diverse banen van verschillende niveaus. Bij serieuze interesse en geschiktheid komt u in aanmerking voor een gratis mbo techniek omscholingstraject, via een opleidingspartij en bij een werkgever. In de periode dat u een vak leert ontvangt u een maandelijkse vergoeding. Zo komt u niet zonder salaris te zitten. De gemeente werkt in deze campagne samen met opleiders, brancheorganisaties en bedrijven. De nieuwe vaklieden krijgen dankzij de samenwerking een mooie baan met toekomstperspectief. En de gemeente vakmensen die kunnen helpen bij de verdere duurzame ontwikkeling van de stad.

Grote ambities

De gemeente Amsterdam start de campagne omdat ze stad grote ambities heeft voor de toekomst. Zo wil de stad in 2050 alleen schone energie gebruiken, voldoende woningen beschikbaar hebben en volledig over zijn gestapt op uitstootvrij vervoer. Hier moet nu al het nodige werk voor verzet worden, en daar zijn vakmensen voor nodig. Personeelstekorten zijn een grote bedreiging voor de noodzaak de stad te verduurzamen.

Aanmelden oriëntatie dag baan met toekomst

Kom vrijblijvend naar de oriëntatie dag en maak kennis met de sectoren bouw, installatietechniek en metaal. Onze medewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden, aanmelden is gratis en er staat een lekkere lunch voor je klaar.

  • Wanneer: 18, 22, 25 of 29 juni 2022
  • Tijd: 9 tot 15 uur
  • Waar: Tempelhofstraat 80 in Amsterdam (vlakbij station Amsterdam Sloterdijk

De oriëntatie dag is toegankelijk voor iedereen die woont in Amsterdam, Aalsmeer, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn (de Arbeidsmarktregio Groot Amsterdam).

Meld je aan via: Baan met toekomst - Gemeente Amsterdam