OTIB – Ontwikkelvoucher

OTIB Voucher

OTIB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Samen met vakbonden en werkgeversorganisaties stimuleren wij werkenden én instromers in de technische installatiebranche hun talent optimaal te ontwikkelen.

Wat kun je met de OTIB-ontwikkelvoucher

In 2020 kun jij een voucher tot €1500 (inclusief btw) aanvragen voor bijscholing. Dit geld is ter beschikking gesteld door de Vakraad, een samenwerking van organisaties die zowel de belangen van werknemers als werkgevers behartigen. OTIB is uitvoerder van deze voucherregeling. Welke opleiding je doet? Dat is aan jou. Je kiest zelf een opleiding of cursus die nuttig is voor jouw ontwikkeling binnen de installatiebranche.


Cursussen binnen de OTIB - ontwikkelvoucher


 

Voorwaarden

Per opleiding vraag je een voucher aan, je mag voor meerdere opleidingen een voucher aanvragen. Voorwaarde is wel dat het totaalbedrag van al je vouchers onder de €1500 (inclusief btw) blijft. Eventuele extra kosten betaal je dus zelf. Bij Tetrix hebben we een pakket aan cursussen opgesteld die binnen het totaalbedrag van €1500 (Inclusief BTW) blijven. De aanvragen voor de vouchers worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Deze regeling geldt voor heel 2020, zolang er genoeg in de ‘scholingspot’ zit. Het is dus ‘wie het eerste komt...’. Verder is het noodzakelijk dat jouw bedrijf is aangesloten bij OTIB.

Contact

Interesse in een cursus bij Tetrix en wil je gebruik maken van de OTIB - Ontwikkelvoucher? Neem contact op met:

  • David Frederiks - Accountmanager Cursussen & Trainingen - 06 305 91 004