fbpx

Opleiden met Tetrix

Opleiden samen met Tetrix

Als je kiest voor een opleiding in samenwerking met Tetrix weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij ontzorgen niet alleen bij het opleiden en begeleiden maar ook bij praktische zaken zoals urenregistratie en subsidieaanvragen. Daarnaast kun je als leerbedrijf aanspraak maken op subsidie vanuit het opleidingsfonds die bij opleiden in samenwerking met Tetrix hoger is dan wanneer je de opleiding zelf verzorgt.

Werving en selectie door Tetrix:

 • Tetrix verzorgt de werving van A tot Z (van vmbo-banenmarkt, tot een niveaubepaling op de werkvloer, tot feitelijke intake en sollicitatietraining)
 • Tetrix heeft van alle leerlingen uitgebreide AMN-testrapportages waar de intake op gebaseerd is. Wij kunnen zo optimaal vraag en aanbod op elkaar afstemmen.
 • Tetrix kan meerdere leerlingen voordragen zodat je zelf kunt bepalen welke leerling het beste bij het bedrijf past
 • Geen advertentiekosten voor de werving en minimale tijdsinvestering in het aannametraject

Aanvullende praktijktraining door Tetrix

 • Tetrix verzorgt aanvullende praktijktrainingen voor een optimale inzetbaarheid van de leerling-werknemer in het leerbedrijf. Jouw vakman/praktijkopleider hoeft hiervoor dus niet continu ingezet te worden.

Aanvullende branchecertificering door Tetrix

 • Tetrix haalt het maximale uit de leerling-werknemer en maakt het mogelijk om extra aanvullende branchecertificaten te behalen zoals het VCA-dipoma, NEN-3140, twee NIL-lasdiploma’s etcetera. Hier wordt niks extra's voor betaalt.

Communicatie met het ROC

 •  Wil je weten waar de leerling staat in de opleiding? Tetrix is het aanspreekpunt voor alle vragen, zowel qua theorie als praktijk, en bewaakt ook de totale opleidingsvoortgang. Tetrix heeft op drie van haar vier locaties dan ook het ROC inpandig, waardoor de communicatie optimaal verloopt. Geen terugbelverzoeken, maar gewoon even naar het leslokaal lopen.

Proeve van Bekwaamheid

 • Tetrix ondersteunt met het uitvoeren van de Proeve van Bekwaamheid. In veel gevallen verzorgen wij deze zelfs op de opleidingslocatie van Tetrix zelf waardoor het leerbedrijf geen urenderving heeft.

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden om BBL leerlingen op te leiden.

 1. Je kunt opleiden in samenwerking met Tetrix, waarbij de leerling in dienst is bij het leerbedrijf.
 2. Je kunt opleiden in samenwerking met Tetrix, waarbij de leerling in dienst is bij Tetrix en wordt gedetacheerd aan het leerbedrijf.
 3. Of je kunt opleiden zonder tussenkomst van Tetrix, waarbij de leerling in dienst is bij het leerbedrijf.