fbpx

Instromen MBO opleiding

Motivatie en inzet zijn belangrijk

Tetrix zoekt gemotiveerde leerlingen die niet bang zijn om de schouders eronder te zetten. Je kunt een BBL opleiding volgen wanneer je beschikt over een vmbo-diploma of een overgangsbewijs van havo-3 naar havo-4. Na de voorlopige aanmelding word je uitgenodigd voor een intaketoets en -gesprek. We kijken hierbij vooral naar je leercapaciteit en leerhouding.

Motivatie en inzet zijn belangrijke aspecten waarop wij leerlingen selecteren. Daarnaast overleggen wij samen met jou welk bedrijf het beste bij je past. Dit doen wij in een zogeheten sollicitatietraining. Wij bieden opleidingen op elk niveau met zicht op allerlei verschillende beroepen, van constructiewerker en lasser tot engineer, werkplaatschef en werkvoorbereider. Tijdens een BBL opleiding ga je werken en leren tegelijk. Je bent iedere week in ieder geval 1 dag bij het ROC voor theorie, de overige dagen ben je in afwisselende periodes bij je leerbedrijf en Tetrix.

Onze MBO niveau 2 BBL opleidingen

Basislasser
Constructiewerker
Monteur mechatronica
Monteur Service en onderhoud
Precisieverspaner

Onze MBO niveau 3 BBL opleidingen

Allround constructiewerker
Allround precisieverspaner
Eerste monteur mechatronica
Eerste monteur service en onderhoud

Onze MBO niveau 4 BBL opleidingen

Constructie- en plaattechnoloog
Technicus Mechatronica Systemen
Technicus Engineering (School of Engineering)

NIEUWE LOCATIES AMSTERDAM & ZAANDAM
Wist je dat we twee (ver)nieuwde locaties hebben?

In Zaandam openen we een splinternieuwe locatie op de Cypressehout 99 bij het Regio College & er is een nieuw verspaningscentrum in Amsterdam!

Kom kijken en meld je snel aan voor één van onze open dagen in Amsterdam, Zaandam, Heerhugowaard of Den Helder!