fbpx

Een mbo techniek opleiding bij Tetrix

Tetrix Techniek is dé techniekopleider van Noord-Holland. Door jouw mbo techniek opleiding bij Tetrix te volgen begin je al met een flinke voorsprong op de arbeidsmarkt. Veel bedrijven staan te springen om technisch personeel. Daarnaast word je opleiding betaalt door je leerbedrijf. Ook ontvang je vanaf de start van de opleiding direct salaris. Je kunt dus werken, leren en geld verdienen tegelijk! Onze docenten zijn allemaal afkomstig uit het bedrijfsleven en hebben daardoor een grote hoeveelheid praktijkervaring. Daarnaast blijven we bij Tetrix op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen de branche en werken we nauw samen met meerdere ROC's. Heb jij affiniteit met techniek? Schrijf je dan nu in voor één van onze technische mbo opleidingen. Wij bieden opleidingen aan op mbo niveau 2 t/m 4.

Welke mbo techniek opleiding kies jij?

Het kiezen van een vervolgopleiding is niet altijd even makkelijk. Bij Tetrix kun je kiezen uit verschillende vakrichtingen, waaronder metaalbewerking, verspanen, mechatronica, engineering en service en onderhoud. Je wordt dan opgeleid tot monteur, lasser, machinebouwer of werkvoorbereider. Kortom, genoeg mogelijkheden bij Tetrix. Twijfel jij nog over welke technische mbo opleiding je moet kiezen? Kom dan naar één van onze open dagen. Tijdens een open dag krijg je meer informatie over de opleiding en krijg je onder andere een rondleiding door de praktijkruimte. Bekijk hier het overzicht van al onze open dagen. Naast complete opleidingen, kun je bij Tetrix ook verschillende technische cursussen volgen, maar ook een avondcursus zoals de cursus werkvoorbereider valt onder ons aanbod.

NIEUWE LOCATIES AMSTERDAM & ZAANDAM
Wist je dat we twee (ver)nieuwde locaties hebben?

In Zaandam openen we een splinternieuwe locatie op de Cypressehout 99 bij het Regio College & er is een nieuw verspaningscentrum in Amsterdam!

Kom kijken en meld je snel aan voor één van onze open dagen in Amsterdam, Zaandam, Heerhugowaard of Den Helder!