fbpx

Maatwerk mogelijkheden

Een technische incompany- of maatwerktraining? Bij Tetrix Techniek bent u aan het juiste adres. Sluit het standaard cursusaanbod van Tetrix niet aan? Neem dan contact op voor een maatwerktraject!

De behoefte van uw werknemers
Wat is de leerbehoefte van uw medewerkers? Dat zoeken we samen met u uit in een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling. Zo kunnen onze ervaren trainers uit de praktijk uw medewerkers op korte termijn resultaatgericht trainen.

In uw maatwerktraining richten we ons op bijvoorbeeld het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers of welke opleidingsdoelstelling u dan ook wenst.

Contact
Heeft u interesse in technische maatwerk trainingen in de vakgebieden veiligheid, bedrijfskunde, werktuigbouw, verspaning, elektrotechniek, automatisering of lassen?
Neem vrijblijvend contact op en bespreek de behoefte van JOUW bedrijf!

- Mail naar cursus@tetrixtechniek.nl

- Bel naar 0223 660 964

- Neem contact op via het contactformulier

Heb je een andere of meer specialistische vraag? Wij denken graag mee over een opleidingstraject dat volledig is afgestemd op de bedrijfsbehoeften. Dit deden we eerder al naar tevredenheid voor diverse opdrachtgevers.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Cursussen:

Wat kun je met Maatwerk mogelijkheden

  • Volledig afgestemd op de klantvraag
  • Zowel individueel als in groepsverband
  • Op alle Tetrix locaties