fbpx

Personeel opleiden en bijscholen

Om-, her- en bijscholing

Tetrix is dé techniekopleider in Noord-Holland  met vestigingen in Amsterdam, Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam. Naast BBL opleidingen in de techniek verzorgen we cursussen en trainingen. Met ons aanbod sluiten we steeds aan op de veranderende markt.

Standaard cursusaanbod

Je kunt je inschrijven op ons standaard cursusaanbod, maar we denken ook graag mee in maatwerktrajecten. Tetrix is de grootste aanbieder van technische opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van werktuigbouwkunde, mechatronica, verspanen en service & onderhoud in Noord-Holland. Onze techniekopleiders komen uit de praktijk. Zij dragen op begrijpelijke wijze hun kennis over aan deelnemers en maken de vertaalslag naar het bedrijfsleven.

Tetrix heeft vier vestigingen: Amsterdam, Den Helder, Heerhugowaard, en Zaandam. De vestigingen zijn ingericht met moderne apparatuur. De samenwerking tussen het bedrijfsleven en Tetrix zorgt ervoor dat we jullie wensen optimaal kunnen vertalen naar het trainingsaanbod.

Vast contactpersoon

Bij Tetrix heb je altijd een vast contactpersoon. We geloven in het bouwen van partnerships met onze klanten, zodat we weten wat er bij de ander speelt en we elkaar verder kunnen helpen.

Tetrix is dé partner in innovatieve en kwalitatieve technische om-, her- en bijscholing.

Meer informatie? Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact  met ons op via 072-727 1030 of stuur een mail naar cursus@tetrixtechniek.nl.