MBO School of Engineering

Engineers kom je overal tegen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij industriële en dienstverlenende bedrijven. Maar ook bij service- en onderhoudsorganisaties. Van kleine óf grote omvang; net wat jou het beste past. Je ontdekt dat vanzelf tijdens je opleiding. Dus meld je aan en go for it!

Opleidingen:

Wat kun je met MBO School of Engineering

  • Onmisbare allrounder
  • Schakel tussen klant en productie
  • Voor technische installaties en machines

Opleidingen

Technicus Engineering

niveau4

Engineers: stuk voor stuk verantwoordelijke allrounders 

We kunnen niet zonder engineers. Want zonder engineers zou geen enkele (productie) van technische installaties of machines goed verlopen. Een engineer is een onmisbare schakel tussen klant en productie. Of het nu gaat om de motor van een luxe jacht of om een installatie in een fabriekshal: je krijgt, hebt, houdt én bewaakt altijd het hele overzicht. Van ontwerp tot uitvoering. Van onderhoud tot verkoop. Dat betekent bijvoorbeeld dat je ook plant, calculeert en repareert. Engineers zijn onmisbare allrounders dus. Met veel verantwoordelijkheden. Ja, we want more engineers!

Inschrijven vóór 1 mei 2020!

De landelijk geldende aanmelddatum voor toekomstige studenten met toelatingsrecht is, in verband met het coronavirus, verschoven van 1 april 2020 naar 1 mei 2020. Wil je in augustus 2020 starten met een mbo-opleiding (BBL) bij Tetrix? Meld je dan voor 1 mei 2020 aan. Je bent dan, als je voldoet aan de toelatingseisen, zeker van een plek bij de opleiding en locatie van jouw keuze. Daarom is het mogelijk om vrijblijvend in te schrijven! Uitschrijven is te allen tijde mogelijk! BELANGRIJK! Er zijn ruim voldoende leerbedrijven die op zoek zijn naar JOU!

Twijfel je nog? 

Maak gebruik van onze HULPLIJNEN!  Onze opleidingsadviseurs staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Zij kunnen je alles vertellen over de opleidingen, de locaties, de lesstof, bbl opleidingen, werken en leren, salaris en hoe je kunt inschrijven bij Tetrix Techniek! Neem contact op via de mail, bel of app op het mobiele nummer.