fbpx

Cursus Opfrissen lasvaardigheden

In het kort

Niveau Meet & Greet
Looptijd In overleg
Vooropleiding Niet van toepassing
Diploma Tetrix Certificaat
Locatie Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam
Startdatum Flexibel in te plannen
Taal Nederlands
Prijs Op aanvraag
> Informatie/offerte aanvraag

Cursus Opfrissen lasvaardigheden

Opfris cursus lassen: Verbeter je lastechnieken!

Ben je al bekend met lassen, maar voel je dat je vaardigheden een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Zoek niet verder! Onze opfris cursus lassen is ontworpen om deelnemers te helpen hun lasvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een lasser bent die zijn/haar vaardigheden wil verbeteren na een periode van inactiviteit of iemand die simpelweg zijn/haar kennis wil opfrissen, deze cursus is perfect voor jou!

⚙️ Programma op maat: We begrijpen dat iedereen andere behoeften en doelen heeft bij het volgen van een opfris cursus lassen. Daarom passen we ons programma aan naar jouw specifieke wensen en vereisten. Of je nu slechts een halve dag beschikbaar hebt of twee dagen wilt investeren, wij zorgen ervoor dat het programma perfect op jouw schema aansluit.

🔧 Lastechnieken: Bij onze opfris cursus kun je kiezen uit verschillende lastechnieken, namelijk TIG, MIG/MAG of BMBE. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs zijn experts in alle genoemde technieken en staan klaar om je te begeleiden bij het verfijnen van je vaardigheden. Of je nu een beginner bent in een van deze technieken of al enige ervaring hebt, we zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt en de juiste technieken onder de knie krijgt.

💼 Voor wie is deze cursus: De opfris cursus lassen is geschikt voor een breed publiek, waaronder:

  • Voor de hobbyist die weer even het juiste gevoel wilt krijgen;
  • Lassers die enige tijd niet actief zijn geweest en hun vaardigheden willen opfrissen;
  • Lassers die na de opfris cursus (als opwarmertje) verder willen gaan voor een NIL lasdiploma.

📆 Schrijf je nu in: Grijp deze kans om je lasvaardigheden te versterken en schrijf je vandaag nog in voor onze opfris cursus lassen! Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare data, locaties, prijzen en programma-opties. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen aan jouw lasvaardigheden te werken.


Praktische informatie

Om deel te nemen aan de introductiecursus lassen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht. De deelnemer neemt zelf een overall en veiligheidsschoenen mee. Indien niet beschikbaar, worden deze beschikbaar gesteld. Laskappen en handschoenen worden door Tetrix beschikbaar gesteld.

Indien gewenst kan de deelnemer zijn of haar eigen lasapparaat en overige middelen meenemen.