Allround Verspaner (BBL)

In het kort

Niveau 3
Looptijd 3 jaar (doorstroom 2 jaar)
Diploma MBO 3 Allround Verspaner
Locatie Amsterdam* en Zaandam

Modules

Bereidt materiaal bewerkingen voor
Maakt machines productiegereed
Voert materiaal bewerkingen uit
Meet en controleert eigen werk
Rondt materiaal bewerkingen af
Onderhouden van apparatuur
Schrijf je in voor deze opleiding

Allround Verspaner (BBL)

Bedenk maar vast waar jij wilt gaan werken. Als Allround Verspaner kun jij straks namelijk overal aan de slag. In een ziekenhuis, computerbedrijf, televisiestudio, de lucht- en ruimtevaart… you name it. Ze kunnen niet zonder jou. Veel bedrijven willen dan ook graag investeren in jouw bbl opleiding verspanen. 

Lekker Allround

Tijdens de BBL opleiding tot Allround Verspaner (mbo-3) leer je hoe je al draaiend, frezend, slijpend en polijstend precisiedelen op maat maakt. Kies je voor mbo-3, dan ga je je meer richten op programmeren. Op mbo-2 niveau ligt de focus op het handmatig bedienen van machines. 

Genoeg doorgroeimogelijkheden als Allround verspaner

Een Allround Verspaner heeft gevarieerd werk. En een prachtige toekomst. Hij kan op bijzondere plekken een baan vinden en gaan werken met uiteenlopende materialen, machines en 3D-printers. Wil je jezelf nóg gewilder maken? Dan kun je je ook nog specialiseren. In CNC-draaien bijvoorbeeld. Of in frezen, programmeren, kotteren, óf in 3D-printen. Weet jij al wat het wordt?

Na het behalen van jouw MBO Niveau 3 diploma Allround Verspaner kun je doorstromen naar MBO Niveau 4 Verspaningstechnoloog.

Wat kun jij:

  • kun je goed zelfstandig, nauwkeurig en geconcentreerd te werk gaan;
  • heb je goede algemene kennis in de techniek;
  • verantwoordelijk voor de kwaliteit en de controle van CNC-programma's;
  • lever je vakwerk voor jouw bedrijf!

* Als je de opleiding doet in Amsterdam, ga je voor de praktijklessen naar Tetrix Zaandam.

Inschrijven vóór 1 mei 2020!

De landelijk geldende aanmelddatum voor toekomstige studenten met toelatingsrecht is, in verband met het coronavirus, verschoven van 1 april 2020 naar 1 mei 2020. Wil je in augustus 2020 starten met een mbo-opleiding (BBL) bij Tetrix? Meld je dan voor 1 mei 2020 aan. Je bent dan, als je voldoet aan de toelatingseisen, zeker van een plek bij de opleiding en locatie van jouw keuze. Daarom is het mogelijk om vrijblijvend in te schrijven! Uitschrijven is te allen tijde mogelijk! BELANGRIJK! Er zijn ruim voldoende leerbedrijven die op zoek zijn naar JOU!

Twijfel je nog? 

Maak gebruik van onze HULPLIJNEN!  Onze opleidingsadviseurs staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Zij kunnen je alles vertellen over de opleidingen, de locaties, de lesstof, bbl opleidingen, werken en leren, salaris en hoe je kunt inschrijven bij Tetrix Techniek! Neem contact op via de mail, bel of app op het mobiele nummer.