Eerste Monteur Service en Onderhoud (BBL)

In het kort

Niveau 3
Looptijd 3 jaar (doorstroom 2 jaar)
Diploma MBO 3 Eerste Monteur Service en Onderhoud
Locatie Amsterdam, Zaandam
Schrijf je in voor deze opleiding

Eerste Monteur Service en Onderhoud (BBL)

Van alle markten thuis

Als Eerste Monteur Service en Onderhoud kun je (bijna) alles. Geen dag is voor jou dan ook hetzelfde. Op verschillende locaties bij klanten, of binnen het bedrijf waar je werkt maak jij elke dag het verschil. Want zonder jou verloopt de dag van andere net wat minder vlekkeloos. Alle technische problemen worden door jou verholpen! Of voorkomen natuurlijk. Want door alle machines tijdig te inspecteren en in topconditie te houden gaat er niks mis. Ook het inregelen en gebruiksklaar maken van machines en apparatuur behoort tot jouw takenpakket. Kortom: Je onderhoudt. Controleert. Repareert. Verbetert. Lost op. Besluit. Een afwisselende en verantwoordelijk baan dus!

Bij Tetrix ga je voor een gesmeerde toekomst

Natuurlijk wordt je bij Tetrix zo goed mogelijk voorbereid op een toekomst als Eerste Monteur Service en Onderhoud. Om dit te kunnen doen werken we samen met bedrijven uit de regio. Zo kunnen wij jouw opleiding perfect laten aansluiten bij de behoeftes van jouw toekomstige werkgever. Wil je je tijdens je opleiding specialiseren of verbreden? Kan! Denk bijvoorbeeld aan een keuzedeel elektrotechniek. En als je liever bezig gaat met flensmontage of PLC-technieken kan dat ook. Zo krijg je als Eerste Monteur Service en Onderhoud nog meer waarde voor bedrijven en kun je in de toekomst alle kanten op.

Na de MBO 2 opleiding tot Service en Onderhoudsmonteur kun je deze niveau 3 opleiding tot Eerste Monteur Service en Onderhoud er in 2 jaar achteraan doen. In jouw vakgebied ben je immers nooit uitgeleerd.

Inschrijven vóór 1 mei 2020!

De landelijk geldende aanmelddatum voor toekomstige studenten met toelatingsrecht is, in verband met het coronavirus, verschoven van 1 april 2020 naar 1 mei 2020. Wil je in augustus 2020 starten met een mbo-opleiding (BBL) bij Tetrix? Meld je dan voor 1 mei 2020 aan. Je bent dan, als je voldoet aan de toelatingseisen, zeker van een plek bij de opleiding en locatie van jouw keuze. Daarom is het mogelijk om vrijblijvend in te schrijven! Uitschrijven is te allen tijde mogelijk! BELANGRIJK! Er zijn ruim voldoende leerbedrijven die op zoek zijn naar JOU!

Twijfel je nog? 

Maak gebruik van onze HULPLIJNEN!  Onze opleidingsadviseurs staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Zij kunnen je alles vertellen over de opleidingen, de locaties, de lesstof, bbl opleidingen, werken en leren, salaris en hoe je kunt inschrijven bij Tetrix Techniek! Neem contact op via de mail, bel of app op het mobiele nummer.