fbpx

Open dag in Zaandam groot succes!

Op woensdag 20 november was de eerste open avond van Tetrix Techniek in Zaandam. De deuren werden geopend om 18:00 en de laatste bezoekers vertrokken rond de klok van 21:15.
De avond was een groot succes voor ouders, leerlingen, bedrijven en Tetrix.

Om 18:00 konden wij de eerste bezoekers verwelkomen die via de "rode loper" in de ontvangsthal zijn aangekomen. Bij ontvangst stond er uiteraard wat lekkers klaar.
In de werkplaats stonden onze praktijkdocenten en leerbedrijven klaar om een praatje te maken.

Voorlichtingsronde
De eerste voorlichtingronde startte om 18:30. De belangstelling was groot. In deze presentatie besteden wij aandacht aan onze vakrichtingen: Mechatronica, Metaalbewerken, Service & Onderhoud, Precisietechniek en School of Engineering. Daarnaast vertelt onze opleidingsadviseur Ad van der Lee precies hoe Tetrix en de opleidingen in elkaar steken.


Tijdens de voorlichting besteden we ook aandacht aan de voordelen van onze BBL Opleidingen, bijvoorbeeld dat 90% van de BBL leerlingen baangarantie heeft na zijn/haar opleiding. We vertellen over onze locaties en hoe een schooljaar in combinatie met het ROC, Leerbedrijf en Tetrix eruit komt te zien! Een overzicht van onze MBO Opleidingen vind je op www.tetrixtechniek.nl/MBO

Leerbedrijven op de bedrijvenmarkt
Wil je een opleiding volgen bij Tetrix, dan is het van belang dat je aan het werk gaat bij een erkend leerbedrijf. Tetrix werkt nauw samen met deze leerbedrijven en daarom hebben wij op iedere open dag een bedrijvenmarkt! Op deze bedrijvenmarkt laten onze leerbedrijven zien wat zij precies doen, wat is nou techniek, waar kom ik later te werken, met welke materialen, oftewel deze leerbedrijven kunnen je alles vertellen! Bij deze willen we de volgende bedrijven nogmaals hartelijk bedanken voor deelname aan de bedrijvenmarkt op onze open dag in Zaandam. Wij hebben niet anders vernomen dan positieve geluiden! Samen werken we aan nieuwe talenten in de techniek

Ervaringen vanuit Tetrix
Een super avond, heel veel enthousiaste leerlingen uit het voortgezet onderwijs en vooral een gezellige en informatieve avond! Veel leerlingen hebben zich ingeschreven voor een meeloopdag bij Tetrix.
Tijdens zo'n meeloop dag ga je meemaken wat je allemaal kunt leren bij Tetrix, waar jou interesses liggen en in welke vakrichting jij misschien wel terecht gaat komen.
Heb jij nou ook interesse in een meeloopdag? Schrijf je dan ook in via het inschrijfformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Deze open dag gemist? Wees niet getreurd, de volgende open dag in Zaandam is op 5 februari.
Kijk hier voor een overzicht van alle open dagen in Amsterdam, Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam!