Monteur Service en Onderhoud (BBL)

In het kort

Niveau 2
Looptijd 2 jaar
Diploma MBO 2 Monteur Service en Onderhoud
Locatie Amsterdam, Zaandam
Schrijf je in voor deze opleiding

Monteur Service en Onderhoud (BBL)

Wat doe je eigenlijk niet?

Een servicemonteur is van vele markten thuis. Je kunt op allerlei locaties aan de slag, van technische dienst tot klantlocatie. Geen dag is hetzelfde. Er is steeds weer een ander technisch probleem dat jij moet verhelpen of voorkomen. Bij steeds weer een andere machine. Je inspecteert en herstelt en zorgt ook (afhankelijk van je functie) voor het inregelen en gebruiksklaar maken van apparatuur. Je onderhoudt, controleert, repareert en verbetert. Je bedenkt creatieve oplossingen en neemt besluiten. Wat doe je eigenlijk niet?

Bij Tetrix ga je voor een gesmeerde toekomst

Bij Tetrix word je optimaal klaargestoomd voor een gesmeerde toekomst als onderhouds- en servicemonteur. Wij werken nauw samen met het bedrijfsleven en kunnen je daarom precies die opleiding bieden waar jouw toekomstige werkgever om vraagt. Je kunt jezelf bovendien specialiseren of verbreden, met bijvoorbeeld een keuzedeel elektrotechniek, flensmontage of PLC-technieken. Zo vergroot je je waarde en kun je nóg meer kanten op. Dus aarzel niet en ga er gewoon voor. 

Doorstroommogelijkheden

Na het behalen van jou MBO Niveau 2 diploma kun je doorstromen naar MBO Niveau 3 - Eerste monteur Service en Onderhoud.

 

Inschrijven vóór 1 mei 2020!

De landelijk geldende aanmelddatum voor toekomstige studenten met toelatingsrecht is, in verband met het coronavirus, verschoven van 1 april 2020 naar 1 mei 2020. Wil je in augustus 2020 starten met een mbo-opleiding (BBL) bij Tetrix? Meld je dan voor 1 mei 2020 aan. Je bent dan, als je voldoet aan de toelatingseisen, zeker van een plek bij de opleiding en locatie van jouw keuze. Daarom is het mogelijk om vrijblijvend in te schrijven! Uitschrijven is te allen tijde mogelijk! BELANGRIJK! Er zijn ruim voldoende leerbedrijven die op zoek zijn naar JOU!

Twijfel je nog? 

Maak gebruik van onze HULPLIJNEN!  Onze opleidingsadviseurs staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Zij kunnen je alles vertellen over de opleidingen, de locaties, de lesstof, bbl opleidingen, werken en leren, salaris en hoe je kunt inschrijven bij Tetrix Techniek! Neem contact op via de mail, bel of app op het mobiele nummer.