fbpx

Monteur Service en Onderhoud Werktuigbouw (BBL+)

In het kort

Niveau MBO 2
Looptijd 2 jaar
Diploma MBO 2 Monteur Service en Onderhoud
Locatie Amsterdam of Zaandam
Startdatum September 2022
Kosten Opleiding wordt betaald door het leerbedrijf

Modules

Algemene vaardigheden
Metaalbewerking
Elektrotechniek
Besturingstechniek
Aandrijftechniek
Keuzevakken E-plan - SolidWorks - Frezen conventioneel - NEN3140 VOP - NIL lasdiploma
Schrijf je in voor deze opleiding

Monteur Service en Onderhoud Werktuigbouw (BBL+)

Wat doe je eigenlijk niet?

Een servicemonteur werktuigbouw is van vele markten thuis. Je kunt op allerlei locaties aan de slag, van technische dienst tot klantlocatie. Geen dag is hetzelfde. Er is steeds weer een ander technisch probleem dat jij moet verhelpen of voorkomen. Bij steeds weer een andere machine. Je inspecteert en herstelt en zorgt ook (afhankelijk van je functie) voor het inregelen en gebruiksklaar maken van apparatuur. Je onderhoudt, controleert, repareert en verbetert. Je bedenkt creatieve oplossingen en neemt besluiten. Wat doe je eigenlijk niet?

Als servicemonteur ben je behulpzaam en klantvriendelijk. Je gaat voorzichtig om met de spullen waarmee je werkt. Ook let je goed op de veiligheid van jezelf en de mensen om je heen. Bovendien kun je zorgvuldig en nauwkeurig werken.

Bij Tetrix ga je voor een gesmeerde toekomst

Bij Tetrix word je optimaal klaargestoomd voor een gesmeerde toekomst als onderhouds- en servicemonteur. Wij werken nauw samen met het bedrijfsleven en kunnen je daarom precies die opleiding bieden waar jouw toekomstige werkgever om vraagt. Je kunt jezelf bovendien specialiseren of verbreden, met bijvoorbeeld een keuzedeel elektrotechniek, flensmontage of PLC-technieken. Zo vergroot je je waarde en kun je nóg meer kanten op. Dus aarzel niet en ga er gewoon voor. 

Doorstroommogelijkheden

Na het behalen van jou MBO Niveau 2 diploma kun je doorstromen naar MBO Niveau 3 - Eerste monteur Service en Onderhoud.

Voor de theorie ga je naar:

 


LET OP: JE SCHRIJFT DUS IN BIJ TETRIX TECHNIEK EN ÉÉN VAN DE BOVENSTAANDE ROC'S!

Heb jij interesse in techniek?
Ben je op zoek naar een technische vervolgopleiding binnen het MBO niveau 2, 3 of 4?  Schrijf je direct in of kom nog eens langs tijdens een inloopmiddag!