Verspaner (BBL)

In het kort

Niveau 2
Looptijd 2 jaar
Diploma MBO 2 Verspaner
Locatie Amsterdam*, Zaandam

Modules

VCA Basis veiligheid
Tekening lezen basis
Basisvaardigheden metaal
Basisvaardigheden conventioneel draaien/frezen
Gevorderd conventioneel draaien/frezen
Basis CNC draaien/frezen
Proffesioneel CNC draaien/frezen
Schrijf je in voor deze opleiding

Verspaner (BBL)

Waar zie jij jezelf werken na je opleiding? Als Verspaner is er heel veel mogelijk! Van ICT bedrijf tot televisiestudio. En van ziekenhuis tot de luchtvaart. The sky is the limit! Verspaners zijn veelgevraagde vakmensen. Dus als je kiest voor een toekomst als Verspaner, kies je voor een toekomst met zekerheid.

Conventioneel Verspaner

Tijdens de BBL opleiding tot Verspaner (mbo-2) leer je hoe je precisiedelen maakt voor allerlei toepassingen. Om dit te kunnen leer je draaien, frezen, slijpen en polijsten. Tijdens de MBO 2 opleiding focus je je met name op de handmatige bediening van machines. Het conventioneel verspanen. Uiteraard kun je na deze opleiding verder leren. Tijdens de MBO 3 opleiding tot Allround Verspaner die je in 2 jaar kunt doen, leer je hoe je machines kunt programmeren om precisieonderdelen precies op maat te maken.  

Werk genoeg voor een verspaner

Een Verspaner heeft gevarieerd en uitdagend werk. Geen dag is hetzelfde. Waar je gaat werken is aan jou. Wil je liever met je handen bezig zijn of voel je meer voor computers? Of wat dacht je van 3D printers? Allemaal technieken die jij als geen ander leert te beheersen. Net als bij de andere opleidingen van Tetrix is het mogelijk om je te specialiseren. In frezen, programmeren, kotteren, 3D-printen.... Dus. Hoe ziet jouw toekomst als Verspaner eruit?

 

* Als je de opleiding doet in Amsterdam, ga je voor de praktijklessen naar Tetrix Zaandam.

Inschrijven vóór 1 mei 2020!

De landelijk geldende aanmelddatum voor toekomstige studenten met toelatingsrecht is, in verband met het coronavirus, verschoven van 1 april 2020 naar 1 mei 2020. Wil je in augustus 2020 starten met een mbo-opleiding (BBL) bij Tetrix? Meld je dan voor 1 mei 2020 aan. Je bent dan, als je voldoet aan de toelatingseisen, zeker van een plek bij de opleiding en locatie van jouw keuze. Daarom is het mogelijk om vrijblijvend in te schrijven! Uitschrijven is te allen tijde mogelijk! BELANGRIJK! Er zijn ruim voldoende leerbedrijven die op zoek zijn naar JOU!

Twijfel je nog? 

Maak gebruik van onze HULPLIJNEN!  Onze opleidingsadviseurs staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Zij kunnen je alles vertellen over de opleidingen, de locaties, de lesstof, bbl opleidingen, werken en leren, salaris en hoe je kunt inschrijven bij Tetrix Techniek! Neem contact op via de mail, bel of app op het mobiele nummer.