fbpx

Ben jij de monteur van de toekomst?

Tetrix introduceert de vernieuwde opleidingen tot Monteur van de Toekomst. Tetrix Techniek biedt twee opleidingsmogelijkheden aan in de service & onderhoudstechniek. Namelijk een BBL opleiding op MBO niveau 2 en niveau 3. De vernieuwde opleidingen worden gegeven op locatie Tetrix Zaandam & Den Helder. Het afgelopen jaar heeft volledig in het teken gestaan van de ontwikkeling van een nieuw lespakket die volledig aansluit op het bedrijfsleven in Noord-Holland.

Een praktijkgerichte opleiding samengesteld door het bedrijfsleven!

Tijdens de opleiding tot monteur van de toekomst leer je alles over de opbouw van werktuigbouwkundige installaties & machines en hoe deze worden afgesteld en geprogrammeerd. Je leert hoe je de planning zelfstandig opstelt en organiseert. Naast de theoretische lessen leer je om deze kennis direct in de praktijk toe te passen in een erkend leerbedrijf. Alles om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het echte werk.

Waar ga je werken?

Een monteur van de toekomst is van vele markten thuis. Je kunt op allerlei locaties aan de slag, van technische dienst tot klantlocatie. Geen dag is hetzelfde. Er is steeds weer een ander technisch probleem dat jij moet verhelpen of voorkomen. Bij steeds weer een andere installatie of machine. Je inspecteert, herstelt en zorgt ook (afhankelijk van je functie) voor het inregelen en gebruiksklaar maken van installaties en machines. Je onderhoud, controleert, repareert en verbetert. Je bedenkt creatieve oplossingen en neemt besluiten. Wat doe je eigenlijk niet?

Bij Tetrix helpen we je met het vinden van een passend leerbedrijf.

Opleidingsprogramma

De duur van van de opleiding is afhankelijk van het gekozen niveau. Een niveau 2 opleiding duurt twee jaar en de niveau 3 opleiding drie jaar! De wekelijks klassikale theorie bijeenkomsten bestaan uit generieke vakken als nederlands, technisch engels, rekenen en vakleer. Naast de theorie ga je 60 dagen per leerjaar verdiepende praktijkmodules uitvoeren bij Tetrix Techniek. De overige dagen ben je werkzaam bij je leerbedrijf.

Praktijklocaties: Tetrix Zaandam / Tetrix Den Helder
Theorielocaties: Zaandam / Amsterdam / Den Helder

Deze opleidingen worden gegeven in samenwerking met het Regio College, ROC Kop van Noord-Holland en het ROC van Amsterdam.

De opleidingen