fbpx

NIL Lasopleidingen

Vanaf september 2020 gaan onze NIL lasopleidingen weer van start! De lasopleidingen houden het volgende in; NIL lasopleidingen op niveau 1 t/m 4, in de bekende processen: MIG, MAG, TIG en BMBE lassen. Met gepaste trots bieden wij vanaf november een nieuwe lasopleiding aan: de Visueel lasinspecteur VT-w 2 niveau! Daarnaast kunt u bij Tetrix Techniek te allen tijde terecht voor een introductiecursus of een GRATIS 0-meting.

NIL lasopleidingen in Noord-Holland

De eerstevolgende lasopleidingen starten in september. Daarbij kunt u kiezen uit dagopleidingen of avondopleidingen. Deze lascursussen worden gegeven op verschillende Tetrix locaties: Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam. In Noord-Holland is altijd een Tetrix lasopleiding in de buurt!

De opleidingen worden met een theorie- en praktijkexamen afgesloten. Tijdens de examendag komt er iemand van het Nederlands Instituut voor Lastechniek voor de beoordeling. Bij een positief resultaat ontvangt u een NIL - lasdiploma op het behaalde niveau.

 

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij Tetrix hoog in het vaandal. Daarom kiezen wij er bewust voor om kleine groepen te hanteren tijdens onze opleidingen. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Onze praktijkdocenten zijn uiterst bekwaam door jarenlange en voortdurende ervaring in de praktijk en het bezit van actuele kennis.

Interesse in een lasopleiding?

Wilt u een lasopleiding volgen bij Tetrix? Of heeft u vragen over onze opleidingen? Neem gerust contact op via het contactformulier of stel uw vraag aan cursus@tetrixtechniek.nl. Geen twijfels? Schrijf u direct in via één van de onderstaande opleidingspagina's!

Agenda lasopleidingen

September 2020

- Avondopleiding - 20 avonden - Heerhugowaard
- Dagopleiding - 10 dagen - Den Helder

Oktober 2020
- Avondopleiding - 20 avonden - Den Helder
- Introductiecursus - 1 dag - Heerhugowaard

November 2020

- Dagopleiding - 10 dagen - Heerhugowaard

Februari 2020

- Dagopleiding - 10 dagen - Den Helder
- Avondopleiding - 20 avonden - Zaandam

Maart 2020

- Dagopleiding - 10 dagen - Heerhugowaard

 

Meer over NIL Lasopleidingen op de website van het Nederlands Instituut voor Lastechniek.