fbpx

NIL lasdiploma in 20 avonden!

Ga jij in 2021 voor een NIL lasdiploma? Schrijf je in voor een avondopleiding lassen bij Tetrix. In 20 avonden bereiden wij je voor op het examen in MIG/MAG/TIG/BMBE lassen op niveau 1, 2, 3 of 4. De avondopleiding vind plaats in Heerhugowaard of Zaandam.


Avondopleiding Zaandam - start 11 februari 2021


Avondopleiding Heerhugowaard - start 20 april 2021


Alle cursisten krijgen bij het afronden van de cursus lassen een erkend NIL-diploma. Om dit lasdiploma te behalen, moeten de cursisten een praktijkexamen en een theorie-examen succesvol afronden. Voor mensen die theoretisch minder sterk zijn, is er de mogelijkheid om alleen een praktijkverklaring via het NIL te behalen. Wilt u geen examen doen, dan kunt u bij ons ook alleen de training volgen. U ontvangt dan een certificaat van Tetrix.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij Tetrix hoog in het vaandal. Daarom kiezen wij er bewust voor om kleine groepen te hanteren tijdens onze opleidingen. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Onze praktijkdocenten zijn uiterst bekwaam door jarenlange en voortdurende ervaring in de praktijk en het bezit van actuele kennis.

Interesse in een lasopleiding?

Wilt u een lasopleiding volgen bij Tetrix? Of heeft u vragen over onze opleidingen? Neem gerust contact op via het interesseformulier of stel uw vraag aan cursus@tetrixtechniek.nl.