\\.Cursussen

Tetrix werft niet alleen jongeren voor een MBO-leerwerkbaan voor technische bedrijven. Het is ook de betrouwbare partner voor het om-, her- en bijscholen van huidig personeel en toekomstig personeel (zij-instroom). Dat wil concreet zeggen dat wij branchespecifieke in-company en maatwerkcursussen aanbieden op vier locaties in Noord-Holland. Wij waarborgen de kwaliteit van deze cursussen en opleidingen met ons CEDEO-keurmerk. We voeren altijd een gratis nulmeting uit voor het personeel om hun niveau te bepalen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het opstellen van persoonlijke- en bedrijfsopleidingsplannen en bij het aanvragen van subsidies vanuit O&O fondsen.

Maatwerk cursussen

Binnen deze vakgebieden verzorgen we een aantal standaard cursussen en herhalingscursussen. Soms is er echter vraag naar een directe oplossing die perfect aansluit op de behoefte vanuit uw bedrijf. Om die reden bieden wij ook maatwerk trajecten aan op diverse niveaus.

Meer informatie over onze cursussen

  • Cursusagenda en tarieven: sommige cursussen zijn al ingepland voor de komende tijd. Bekijk in onze cursusagenda welke cursus wanneer plaatsvindt en welke tarieven hiervoor gelden.
  • Bekijk de cursusbrochure en vind een overzicht van ons complete aanbod technische cursussen.

technische cursussen

Er zijn op dit moment geen komende evenementen.

Meer evenementen

W.M. Dudokweg 66, 1703 DC, Heerhugowaard

(072) 533 55 87

info@tetrixtechniek.nl

Burg. Ritmeesterweg 31, 1784 NV, Den Helder

(0223) 66 09 64

info@tetrixtechniek.nl

Jonkerplantsoen 2C, 1508 EE, Zaandam

(075) 616 55 79

zaandam@tetrixtechniek.nl

Tempelhofstraat 80, 1043 EB, Amsterdam

(0223) 66 09 64

info@tetrixtechniek.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: